LUNCHCAFé UNYK

LUNCHCAFé UNYK Lekker eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 209 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunchcafé Unyk. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 23:32 Altijd goed en heerlijk eten!
22 apr 2022 om 10:56 Dit was de eerste keer dat het wat tegenviel. De patat bij de kebab was slap en smakeloos, erg jammer. Rest was prima. Bezorging is altijd keurig op tijd, eigenlijk sneller dan verwacht!
9 apr 2022 om 21:05 In vergelijking met de vorige pokébowl garnalen(waar ik vol lof een beoordeelding over heb gegeven) was deze pokébowl garnalen veel minder lekker. En het was al bijna koud... Jammer... Ze hielden zich wel keurig aan de bezorgtijdstip.
9 apr 2022 om 7:46 Uitstekend eten, keurig op tijd gebracht. De schnitzel was weergaloos.
28 mrt 2022 om 21:39 Eten snel gebracht en weer top!
28 mrt 2022 om 16:01 Poke bowl met garnalen is echt een aanrader! Als je behoefte hebt aan veel eten, dan heb je hier waarschijnlijk niet genoeg aan.
2 mrt 2022 om 17:34 De kaaspannenkoek was nog ietwat rauw van binnen. Verder was het erg lekker en zeer snel bezorgd.
24 feb 2022 om 18:44 Bezorgtijd was lang, maar dat kan gebeuren. Maar het eten was echt niet goed. Ten eerste was het lauw, het zag er erg goedkoop uit en er zat in haar in. Daarnaast had ik grote garnalen besteld maar kreeg ik kleine garnalen. Erg jammer. ..
10 feb 2022 om 18:55 Was de eerste keer bij dit restaurant en we zijn zeer positief verrast. Bezorging was veel sneller dan verwacht en het eten was prima. Heerlijk gegeten. Gaan zeker hier vaker bestellen!
9 feb 2022 om 17:10 De burgers waren enorm goed op smaak. Overtrof alle verwachtingen. Broodje was heerlijk.
28 jan 2022 om 20:46 Heerlijk stoofvlees, patat was lekker en de pannenkoek ook. Lekkere salade erbij ook! En prima bezorgtijd!
22 jan 2022 om 19:52 Zonde van de 30 euro die we hier hebben uitgegeven..